Arbeidsrecht

Zowel werkgevers als werknemers staan wij bij in ontslagprocedures, loonvorderingen, reorganisaties, onderhandelingen, arbeidsongevallen, arbo-wetgeving, etcetera. Alle denkbare geschillen op het gebied van arbeidsrecht zijn voor Loos & Boukema advocaten bekend terrein. Ook kunt u om advies vragen inzake arbeidsovereenkomsten, werktijdverkorting, enz. Mr Boukema heeft jarenlang bij de sector Kanton als griffier gewerkt alvorens advocaat te worden. In die hoedanigheid heeft zij veel ervaring opgedaan met onder meer het arbeidsrecht en zij is zich daarin verder blijven specialiseren gedurende haar advocatentijd. Zo is zij lid van de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht).

 
Snel en adequaat van dienst
Er zijn tegenwoordig nogal wat reorganisaties en er vallen regelmatig ontslagen. Bovendien is er een toenemende behoefte aan flexibele contracten en samenwerkingsvormen. In dit soort situaties speelt arbeidsrecht een essentiële rol. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht, kunnen wij u snel en adequaat van dienst zijn in diverse situaties. Dit kan bijvoorbeeld bij geschillen omtrent contracten, arbeidsvoorwaarden, maar ook bij individuele en collectieve ontslagen zijn wij u graag van dienst. Met de laatste wetswijzigingen op het gebied van arbeidsrecht, is er nogal wat veranderd op dit rechtsgebied voor zowel werkgever als werknemer. Uiteraard is mr Boukema op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en kan zij u daar goed in adviseren en bijstaan.
 
Kennis van uiteenlopende zaken
Arbeidsrecht is een complexe rechtsvorm en er zijn regelmatig veranderingen. Vandaar dat wij ons voortdurend laten informeren over deze veranderingen en ons volledig verdiepen in uiteenlopende kwesties. Hierdoor zijn wij te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kent het arbeidsrecht voor ons geen verrassingen. Daarmee zijn wij in staat om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, bij allerlei kwesties op dit gebied.
 
Wij streven uw doel na
Wij zorgen er voor dat uw doel op een effectieve en pragmatische manier nagestreefd wordt. Zo kunnen wij met onze kennis en ervaring een doeltreffende strategie ontwikkelen, die bij uw situatie aansluit en helpt om uw doel te behalen. Onze heldere, snelle en effectieve werkwijze leidt doorgaans tot aanzienlijke kostenbesparingen. Bovendien zorgen wij er voor dat u continu op de hoogte gehouden wordt over de inspanningen die wij voor u hebben geleverd, zodat u precies weet waar u aan toe bent en weet wat de huidige stand van zaken is. Wacht niet langer en neem zo snel mogelijk contact op met Loos & Boukema advocaten voor een deskundig advies op maat op het gebied van arbeidsrecht.

Loos & Boukema Advocaten houdt zich bezig met een diverse rechtsgebieden. Wij staan u ook bij in het vastgoedrecht, personen- en familierecht, strafrecht en algemeen civiel recht.