Loos & Boukema: Advocatenkantoor Amsterdam
 
 

Rechtsgebieden


In een samenleving komt het helaas regelmatig voor dat er conflicten ontstaan over verschillende onderwerpen tussen diverse partijen in uiteenlopende situaties. Om deze conflicten te reguleren en zo goed mogelijk op te lossen zijn er wetten en regels opgesteld. Deze wetten en regels zijn ondergebracht in verschillende rechtsgebieden. Grofweg zijn er vijf verschillende rechtsgebieden te onderscheiden. Het staatsrecht, bestuursrecht, burgerlijk recht, strafrecht en het internationaal recht. Echter zijn deze rechtsgebieden weer in te delen in een groot aantal andere categorieën.

Onze specialiteiten

Loos & Boukema Advocaten houdt zich bezig met een diverse rechtsgebieden, waaronder sinds januari 2016 ook strafrecht.

Wij behartigen uw belangen

U begrijpt dat wij gespecialiseerd zijn in een een aantal rechtsgebieden. Dat betekent dat u voor advies, begeleiding en ondersteuning bij verschillende conflictsituaties een beroep kunt doen op de kennis en ervaring van onze advocaten. Aangezien wij diverse disciplines binnen één kantoor behandelen, kan dat voor bedrijven een plus zijn, immers voor zowel vastgoedrecht als ondernemingsrecht als arbeidsrecht kunt u bij ons terecht. Ook voor particulieren kan het prettig zijn om binnen hetzelfde kantoor diverse zaken te laten behandelen.

Niemand is op zoek naar een conflict, maar helaas komen conflicten nu eenmaal voor. Wanneer u onverhoopt toch verwikkeld bent in een juridisch conflict dan zoeken wij naar oplossingen waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Als dat betekent dat er moet worden geprocedeerd, dan procederen wij uiteraard. Maar liever nog zoeken wij mogelijkheden om een bevredigende oplossing te vinden zonder direct naar de rechter te stappen. Zodat u tijd, energie en kosten bespaart.

Ontvang meer informatie

Kijk gerust verder naar meer informatie per rechtsgebied door op de links hierboven te klikken. Mocht u echter in een situatie beland zijn, waarbij het voor u niet duidelijk is, onder welk rechtsgebied het valt, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij horen graag waar u hulp mee nodig heeft en zijn u desgewenst graag van dienst. Uiteraard kunt u ook met andere vragen over de verschillende rechtsgebieden bij ons terecht.

Ga terug naar de homepage.

Marnixstraat 184
1016 TH Amsterdam

T 020-3200046
F 020-6264726
E info@loosboukema.nl
© Copyright , Loos & Boukema Advocaten Amsterdam