Loos & Boukema: Advocatenkantoor Amsterdam
 
 

Personen- en familierecht


Omgangsregelingen, echtscheidingen, alimentatieprocedures of boedelscheidingen, bij Loos & Boukema advocaten bent u aan het goede adres. Uw personen- en familierechtzaak zal worden behandeld door mr Boukema of mr Sprenkeling. De insteek zal in eerste instantie zijn trachten de zaken niet te laten escaleren. Niemand is gebaat bij een vechtscheiding, zeker niet als er ook nog kinderen in het spel zijn. Wel staan onze advocaten pal achter hun client en hebben zij een scherp oog voor de belangen van de client.

Alles behalve een oppervlakkige afwikkeling

Van ons kunt u alles behalve een oppervlakkige afwikkeling van uw situatie verwachten. Wij zorgen ervoor dat er op een doeltreffende manier, heldere afspraken tot stand komen, waar u optimaal tevreden mee bent. Uw situatie zal al ingewikkeld en vervelend genoeg zijn. Een langdurige juridische procedure is dan het laatste waar u op zit te wachten. Doordat wij ons gezonde verstand gebruiken en onze kennis en ervaring toepassen, weten wij doorgaans het gewenste resultaat te behalen.

Wij bieden voortdurend duidelijkheid

Voordat wij voor u aan de slag gaan, verdiepen wij ons terdege in uw situatie. Door nauwkeurig naar ieders wensen en belangen te luisteren en het stellen van gerichte vragen zijn wij in staat om uw situatie snel en volledig in kaart te krijgen. Vanuit die basis maken wij graag duidelijke afspraken. Zo stellen wij een doelgericht plan van aanpak op dat wij zorgvuldig zullen uitvoeren. Wij zullen u steeds de gevraagde duidelijkheid geven en u regelmatig informeren over de huidige stand van zaken.

Snelle en succesvolle afronding

Wij spannen ons met veel enthousiasme in om uw wensen te realiseren en de vooraf gestelde doelen te behalen. Samen met u doorlopen wij desgewenst de complete procedure, zodat iedere situatie op een snelle en succesvolle manier kan worden afgerond. Als u vandaag nog een afspraak maakt met onze specialist op het gebied van personen- en familierecht, staan wij snel tot uw beschikking en kunnen wij u direct vertegenwoordigen.

 Neem contact met ons op

Terug naar rechtsgebieden
Marnixstraat 184
1016 TH Amsterdam

T 020-3200046
F 020-6264726
E info@loosboukema.nl
© Copyright , Loos & Boukema Advocaten Amsterdam