Hannah Sluis is sinds 2008 advocaat. Zij heeft ruime ervaring in het arbeidsrecht. In 2018 heeft zij met succes de specialisatieopleiding arbeidsrecht van Magna Charta bij de Academie voor de rechtspraktijk afgerond. Zij staat zowel werkgevers als werknemers bij in allerhande arbeidsrecht kwesties, waaronder reorganisaties, ontslag, arbeidscontracten, zieke werknemers enzovoort. Naast het arbeidsrecht doet zij ook algemeen verbintenissenrecht, waarbij u onder meer kunt denken aan geschillen over de naleving of interpretatie van overeenkomsten.

Haar klanten zijn veel ondernemers uit het MKB en particulieren. In 2013 richtte zij samen met Koen van den Berg het kantoor Sluis van den Berg advocaten op. Per 1 juli 2020 is Sluis van den Berg advocaten samen gegaan met Loos en Boukema advocaten. Neem gerust vrijblijvend contact met Hannah Sluis op voor een kennismakingsgesprek.

Hannah Sluis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.