Algemeen civiel recht

Incassovorderingen, wanprestatie en onrechtmatige daad zijn algemene civiele onderwerpen die door mr Boukema, mr Loos en/of mr Pleiter deskundig in behandeling zullen worden genomen dankzij vele jaren ervaring op dit gebied. Indien u een incassovordering op iemand heeft, hebben wij een aantrekkelijk aanbod waarbij u in veel gevallen geen of minimale advocaatkosten kwijt zult zijn. Informeer ernaar!

Volledig op de hoogte van de wetten en regels
Wanneer u een geschil heeft met een ander, of dit nou als particulier is of als ondernemer, dan valt dit in principe onder de noemer algemeen civiel recht. U begrijpt dat de conflicten die op dit gebied ontstaan erg divers kunnen zijn. Zo kan het gaan om een product of dienst die u heeft afgenomen waar u niet tevreden over bent, maar ook als u bijvoorbeeld problemen heeft met uw woningbouwvereniging is dit recht van toepassing. Ook wanneer u  aan een ander een lening hebt verstrekt die niet wordt terugbetaald, valt dat onder civiel recht. Met onder andere deze onderwerpen kunnen wij u bijstaan. Wij zijn volledig op de hoogte van de regels en wetten inzake het civiele recht.
 
Een geschikte strategie
Wij houden ons bijna dagelijks bezig met het algemeen civiel recht en zijn in staat om u op een doeltreffende manier bij te staan. Voordat wij tot actie overgaan, verdiepen wij ons grondig in de situatie. Zo zullen wij de wensen en belangen van alle partijen volledig in kaart brengen en een geschikte strategie ontwikkelen. Uiteraard gebeurt alles in overleg met u, zodat u niet met vervelende verrassingen te maken krijgt.
 
Alles om uw belangen te behartigen
Als u onze advocaten inschakelt voor een kwestie op het gebied van algemeen civiel recht bent u ervan verzekerd dat wij er alles aan doen om uw belangen te behartigen. Onze kennis, ervaring en gedrevenheid zal er ongetwijfeld voor zorgen dat u tevreden zult zijn over de inspanningen die wij voor u leveren. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen bij incassovorderingen en andere onderwerpen op het gebied van algemeen civiel recht. Als u ons telefonisch of per e-mail benadert, staan wij u graag te woord.

Loos & Boukema Advocaten houdt zich bezig met een diverse rechtsgebieden. Wij staan u ook bij in het vastgoedrecht, personen- en familierecht, strafrecht en arbeidsrecht.

 

262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10