Vastgoedrecht

Inzake koop/verkoop onroerend goed, bouwrecht, huurkwesties, geschillen met een aannemer (of als aannemer met de opdrachtgever) zoals meerwerk of uitvoering van aangenomen werk, appartementsrecht (waaronder alle kwesties betreffende de Vereniging van Eigenaren), en overige zaken die vastgoed betreffen kunt u door Loos & Boukema advocaten worden bijgestaan. Zowel Mr Loos als mr Van den Berg zijn gespecialiseerd in vastgoedrecht. Mr Loos staat al vele jaren (verenigingen van) eigenaren bij in geschillen rond de koop of verkoop van hun woning, geschillen met de aannemer, buren, etcetera. Mr Loos is tevens hoofdredacteur van het gerenommeerde vaktijdschrift Rechtspraak Vastgoedrecht Praktisch bewerkt. Hij heeft aan de Grotius Academie de specialisatieopleiding Onroerend Goed gevolgd, en is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ).

Mr Van den Berg is vooral gespecialiseerd in het bouwrecht. Hij heeft hierin ruime ervaring opgedaan gedurende zijn tijd bij Sluis Van den Berg advocaten en is lid van de Vereniging voor Bouwrechtadvocaten. Mr Van den Berg heeft de specialisatieopleiding Privaatrechtelijk Bouwrecht afgerond bij het Instituut voor Bouwrecht. Naast bouwrecht doet mr Van den Berg ook huurzaken en andere vastgoedzaken.

Transparante werkwijze
Wij begrijpen als geen ander dat bij de koop/verkoop of huur/verhuur van onroerend goed veel op het spel staat. Doordat wij gespecialiseerd zijn in vastgoedrecht, kennen wij de regels en weten wij exact hoe we moeten omgaan met allerlei voorkomende situaties op dit gebied. Doordat wij van duidelijkheid houden, kunt u van ons een transparante werkwijze verwachten die is afgestemd op uw situatie. Met goede afspraken en een heldere communicatie, zorgen wij voor een prettige samenwerking, die leidt tot de gewenste resultaten.

Wij staan graag voor u klaar
Het doel dat u heeft gesteld, zullen wij op een doeltreffende manier nastreven. Wij zorgen er voor dat u voor een eerlijke prijs de beste mogelijke service krijgt bij uw kwestie op het gebied van vastgoedrecht. Door het hanteren van korte lijnen kunt u direct in contact komen met de juiste persoon. Of het nu telefonisch of per e-mail is, of in een gesprek bij ons op kantoor, wij staan als specialisten in vastgoedrecht graag voor u klaar. Aarzel niet en informeer gerust naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Loos & Boukema Advocaten houdt zich bezig met een diverse rechtsgebieden. Wij staan u ook bij in het arbeidsrecht, personen- en familierecht, strafrecht en algemeen civiel recht.

 

262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10