Personen- en familierecht

Omgangsregelingen, echtscheidingen, alimentatieprocedures of boedelscheidingen, bij Loos & Boukema advocaten bent u aan het goede adres. Uw personen- en familierechtzaak zal worden behandeld door mr Boukema, mr Sprenkeling of mr Gerson. De insteek zal in eerste instantie zijn trachten de zaken niet te laten escaleren. Niemand is gebaat bij een vechtscheiding, zeker niet als er ook nog kinderen in het spel zijn. Wel staan onze advocaten pal achter hun cliënt en hebben zij een scherp oog voor de belangen van de cliënt.

Alles behalve een oppervlakkige afwikkeling
Van ons kunt u alles behalve een oppervlakkige afwikkeling van uw situatie verwachten. Wij zorgen ervoor dat er op een doeltreffende manier, heldere afspraken tot stand komen, waar u optimaal tevreden mee bent. Uw situatie zal al ingewikkeld en vervelend genoeg zijn. Een langdurige juridische procedure is dan het laatste waar u op zit te wachten. Doordat wij ons gezonde verstand gebruiken en onze kennis en ervaring toepassen, weten wij doorgaans het gewenste resultaat te behalen.
 
Wij bieden voortdurend duidelijkheid
Voordat wij voor u aan de slag gaan, verdiepen wij ons terdege in uw situatie. Door nauwkeurig naar ieders wensen en belangen te luisteren en het stellen van gerichte vragen zijn wij in staat om uw situatie snel en volledig in kaart te krijgen. Vanuit die basis maken wij graag duidelijke afspraken. Zo stellen wij een doelgericht plan van aanpak op dat wij zorgvuldig zullen uitvoeren. Wij zullen u steeds de gevraagde duidelijkheid geven en u regelmatig informeren over de huidige stand van zaken.
 
Snelle en succesvolle afronding
Wij spannen ons met veel enthousiasme in om uw wensen te realiseren en de vooraf gestelde doelen te behalen. Samen met u doorlopen wij desgewenst de complete procedure, zodat iedere situatie op een snelle en succesvolle manier kan worden afgerond. Als u vandaag nog een afspraak maakt met een van onze specialisten op het gebied van personen- en familierecht, staan wij snel tot uw beschikking en kunnen wij u direct vertegenwoordigen.

Loos & Boukema Advocaten houdt zich bezig met een diverse rechtsgebieden. Wij staan u ook bij in het vastgoedrecht, arbeidsrecht, strafrecht en algemeen civiel recht.

 

262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10