Mr Esther Sprenkeling is sinds 2013 als advocaat werkzaam bij Loos & Boukema Advocaten. Na haar afstuderen in 1992 aan de Universiteit van Amsterdam liep zij stage bij Halley Blaauw & Navarro op Curacao. Daarna heeft mr Sprenkeling 12 jaar in Costa Rica gewoond waar zij als beleidsmedewerkster werkte op de Nederlandse Ambassade ten behoeve van ontwikkelingswerk in Latijns Amerika. Als advocate richt mr Sprenkeling zich voornamelijk op het Personen- en Familierecht. Zij is daarnaast als ADR mediator gespecialiseerd in kindvriendelijke scheidingsmediation.

Als gezinsadvocaat stelt zij zich ten doel het belang van de kinderen bij een scheiding voorop te stellen en het gezamenlijk ouderschap, op basis van een gedegen ouderschapsplan, voor alle gezinsleden zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Esther Sprenkeling heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.