Mr Karin Boukema is advocaat sinds 2000. Daarvóór heeft zij bijna 5 jaar gewerkt bij de rechtbank als griffier, waarbij zij vooral arbeidsrecht- en huurrechtzaken heeft behandeld. Als advocaat heeft mr Boukema zich al jarenlang beziggehouden met het arbeidsrecht en personen- en familierecht, waarin zij voornamelijk echtscheidingen, omgangsregelingen en alimentatiezaken  behandelde. Inmiddels richt mr Boukema zich weer voornamelijk op arbeidsrecht en huurrecht zaken.

Op het gebied van arbeidsrecht doet Karin Boukema alle denkbare zaken waaronder ontslagen, loonvorderingen en arbeidsongevallen. Zij heeft tevens een half jaar als rechter-plaatsvervanger gefungeerd op de rechtbank te Amsterdam. Mr Boukema is aangesloten bij de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht). Mr Boukema heeft door haar jarenlange ervaring snel door hoe een zaak moet worden aangepakt. Zij zal de zaak eerst rustig met u doornemen en de te volgen tactiek bespreken. Er wordt dan in overleg met u bekeken wat de beste route is, onderhandelen, procederen of een andere weg.

Karin Boukema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

– arbeidsrecht

– huurrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.