Strafrecht advocaat nodig? Loos & Boukema staat u graag bij

Zoekt u een strafrecht advocaat? Ons kantoor kan u ook bijstaan wanneer u in aanraking komt met het strafrecht. Mr Gerson behandelt alle strafzaken waaronder jeugdstrafrecht. Zij heeft ervaring in allerlei strafrechtelijke procedures, mensenhandelzaken, zedenzaken, diefstal, heling, vernieling, oplichting, geweldsmisdrijven, etcetera.

Monique Gerson weet van wanten en deinst niet terug. Daarbij maakt het voor haar niet uit of het een ‘grote’ zaak is of een minder grote, zij zet zich volledig in voor haar cliënt. Wanneer u gedagvaard bent door het Openbaar Ministerie, voor verhoor wordt meegenomen of in hoger beroep wilt gaan tegen een strafrechtelijk vonnis, aarzel niet om ons te bellen en te vragen naar mr Gerson.

 

Strafrecht advocaat met kennis van uiteenlopende zaken

Strafrecht is een omvangrijke rechtsvorm met uiteenlopende procedures. Vandaar dat onze strafrecht advocaten zich voortdurend laten informeren over veranderingen en zich volledig verdiepen in uiteenlopende kwesties. Daarmee zijn wij in staat om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, bij allerlei kwesties op dit gebied. Of het nu gaat om zaken uit Opiumwet, Wet Wapens en Munitie of andere strafrechtelijke procedures, wij staan u graag bij. De strafrechtelijke achtergrond van de advocaten staat garant voor een gedegen verdediging.

Verdacht van een strafbaar feit?

Iedere verdachte in Nederland heeft recht op een eerlijk proces en bovendien recht op goede rechtsbijstand. Een gedegen strafrecht advocaat kan hier het verschil maken tussen een veroordeling en een vrijspraak. Hierbij is het van belang dat u zich in een zo vroeg mogelijk stadium laat inlichten over een verdenking van een strafbaar feit. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren over uw rechtspositie.

Wij bieden voortdurend duidelijkheid

Wanneer u te maken krijgt met het strafrecht komt er ontzettend veel op u af. Afhankelijk van de fase waarin u bijstand nodig heeft gaan wij samen met u op zoek naar een doeltreffende koers om zo goed en snel mogelijk tot een oplossing te komen. Voordat wij tot actie overgaan, verdiepen wij ons grondig in de situatie. Doordat wij van duidelijkheid houden, kunt u van ons een transparante werkwijze verwachten die is afgestemd op uw situatie. Met goede afspraken en heldere communicatie, zorgen wij voor een prettige samenwerking, die leidt tot de gewenste resultaten. Uiteraard gebeurt alles in overleg met u, zodat u niet met vervelende verrassingen te maken krijgt.

Wij staan u graag bij als strafrecht advocaat

Als u onze strafrecht advocaat Monique Gerson inschakelt voor een kwestie op het gebied van strafrecht bent u ervan verzekerd dat wij er alles aan doen om uw belangen te behartigen. Onze heldere, snelle en effectieve werkwijze leidt doorgaans tot aanzienlijke kostenbesparingen, waardoor wij in staat zijn redelijke tarieven te hanteren. Samen met u doorlopen wij desgewenst de complete procedure, zodat iedere situatie op een snelle en succesvolle manier kan worden afgerond. Dus bent u in een conflictsituatie terecht gekomen en bent u benieuwd wat Loos & Boukema Advocaten voor u kan betekenen? Wacht niet langer en neem zo snel mogelijk contact op voor een deskundig advies op maat op het gebied van strafrecht.

Loos & Boukema Advocaten houdt zich bezig met diverse rechtsgebieden. Wij staan u ook bij in het vastgoedrechtpersonen- en familierechtarbeidsrecht en algemeen civiel recht

 

262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10